English Deutsch

Hyra hus i Florida

Cape Coral i Florida är en fantastisk kuststad i Lee County. Det är ett populärt turistmål med dess vackra kanaler, naturreservat och närheten till populära attraktioner som Sanibel Island, Captiva Island och Fort Myers. Oavsett om du planerar en familjesemester eller en längre vistelse är det ett utmärkt alternativ att hyra ett hus i Cape Coral. Staden har en befolkning på ca 200 000 invånare och är känd för sina fina stränder, vackra vattenleder och avkopplande livsstil. 

Vad kan man göra i Cape Coral?

Cape Coral, Florida, erbjuder en uppsjö av aktiviteter och attraktioner, vilket gör det till ett idealiskt semestermål för hela familjen. Med över 600 km av farbara vattenvägar är Cape Coral ett paradis för vattenälskare. Du kan fiska, åka båt eller paddla kajak i stadens många kanaler och vattendrag. Cape Coral har också många naturreservat, inklusive Four Mile Cove Ecological Preserve och Rotary Park Environmental Center, som erbjuder vandrings- och cykelleder, djurliv och picknickområden. Det finns även ett stort utbud av restauranger och mysiga affärer att strosa runt i. Cape Coral är också perfekt för golfälskaren med över 100 golfbanor inom en timmes bilresa från huset. För båtentusiaster är Cape Coral en drömdestination med lätt tillgång till Mexikanska golfen och de omkringliggande öarna.

Fördelar med att hyra ett hus i Florida

Här kan du njuta av det underbara vädret året runt, Florida är en av de delstaterna med flest soltimmar i hela USA. Med ca 335 soldagar per år är Cape Coral det perfekta resmålet för solälskaren. 

En annan fördel med att hyra ett hus i Cape Coral är att du kan känna dig som hemma. Du kan laga din egen mat, ha en privat pool och njuta av utrymme och bekvämligheter som inte finns på hotell. Detta är särskilt fördelaktigt om du reser med familj och vänner eller om du behöver mer utrymme och avskildhet.

Villa Manatee 

Hörntomten ligger på en lugn återvändsgata och korsar två breda kanaler som ansluter till Mexikanska Golfen. Huset uppfördes 1995 men genomgick en helrenovering år 2010. Inuti huset finner du en ljus och luftig atmosfär med tre sovrum och två badrum. Det rymliga allrummet har ett öppet barkök med en frukosthörna och en separat del för middagar. 

Villan är komplett utrustad med allt du behöver för att njuta av en avkopplande och härlig semester, inklusive en egen brygga med båtlyft, en utomhusplats med tak som ligger i anslutning till poolen, solstolar och en stor grill. Här finns gott om utrymme för sex personer, komplett med alla möbler och nödvändigheter som behövs.

Boka din vistelse

Bokning av Villa Manatee görs direkt här på hemsidan, under fliken “Bokning & Priser”. Där kan du även läsa om vilka priser som gäller för den aktuella säsongen. Eftersom det är en populär turistdestination är det viktigt att du bokar din vistelse i god tid. Om huset ändå skulle vara uppbokat så är du välkommen att kontakta oss, så kan vi hänvisa dig vidare till andra bra alternativ. 

Välkomna att hyra hus i Florida!

Hyr hus av oss i Florida, Lena & Sven
Se priser och boka här