English Deutsch

Om villan

Villa Manatee byggdes 1995 och helrenoverades 2010. Villan ligger på en ca 1400 kvm stor hörntomt i slutet på en lugn återvändsgata och i en korsning mellan två breda kanaler med anslutning till Mexikanska Gulfen.

Huset som är stort och luftigt har tre sovrum och 2 badrum samt garage för 2 bilar.
I mitten finns ett stort öppet och luftigt allrum med barkök och frukosthörna samt en middagsdel. Allrummet är ljust och öppet med stora skjutdörrar mot uteplatsen och poolområdet.

På ena sidan av allrummet finns ett stort “master bedroom” med en “king size” säng, eget badrum och stort garderobsrum. På den andra sidan finns två gästrum, det ena med en “queen size” säng och det andra med två separata bäddar.

Klicka här för att se några panoramafilmer från kanalen med brygga, vardagsrum och poolområdet. Fler bilder hittar du också i bildgalleriet.

Villan är komplett utrustad och har allt som behövs för en riktigt bekväm semester inklusive egen brygga med båtlyft, uteplats under tak i anslutning till poolen, solstolar och självklart en riktigt stor grill.

Här finns alltså gott om utrymme för 6 personer. Komplett med inventarier och allt vad som behövs, TV, Internet, telefon, all köksutrustning inklusive porslin, glas och bestick, sänglinnen och rikligt med handdukar för pool och bad. Tvättmaskin och torktumlare finns naturligtvis också. Ett värdeskåp finns inbyggt i en av garderoberna.

För våra gäster finns också 2 cyklar samt 2 kompletta golfset, ett herr och ett damset.

För bilder, se vårt bildgalleri.

Lena & Sven hälsar er välkomna!
Se priser och boka här