English Deutsch

Om villan

Vi hyr ut Villa Manatee i Cape Coral, Florida. Huset byggdes 1995 och helrenoverades 2010. Villan ligger på en ca 1400 kvm stor hörntomt i slutet på en lugn återvändsgata och i en korsning mellan två breda kanaler med anslutning till Mexikanska Golfen.

Huset som är stort och luftigt har tre sovrum och 2 badrum samt garage för 2 bilar.
I mitten finns ett stort öppet och luftigt allrum med barkök och frukosthörna samt en middagsdel. Allrummet är ljust och öppet med stora skjutdörrar mot uteplatsen och poolområdet.

På ena sidan av allrummet finns ett stort “master bedroom” med en “king size” säng, eget badrum och stort garderobsrum. På den andra sidan finns två gästrum, det ena med en “queen size” säng och det andra med två separata bäddar.

Klicka här för att se några panoramafilmer från kanalen med brygga, vardagsrum och poolområdet. Fler bilder hittar du också i bildgalleriet.

Villan är komplett utrustad och har allt som behövs för en riktigt bekväm semester inklusive egen brygga med båtlyft, uteplats under tak i anslutning till poolen, solstolar och självklart en riktigt stor grill.

Här finns alltså gott om utrymme för 6 personer. Komplett med inventarier och allt vad som behövs, TV, Internet, telefon, all köksutrustning inklusive porslin, glas och bestick, sänglinnen och rikligt med handdukar för pool och bad. Tvättmaskin och torktumlare finns naturligtvis också. Ett värdeskåp finns inbyggt i en av garderoberna.

För våra gäster finns också 2 cyklar samt 2 kompletta golfset, ett herr och ett damset. Läs mer om att hyra villa i Florida!

Hyra hus i Florida

Vi hyr ut Villa Manatee för er som vill ha möjlighet att njuta av Cape Coral på Floridas västkust. I närheten finns det flertalet restauranger, golfbaner och möjlighet till shopping. Vi hyr ut minst en vecka i taget och vid längre vistelser kan ni höra av er till oss för offert. Varmt välkomna att hyra Villa Manatee på er semester i Florida. 

Om Cape Coral i Florida

Cape Coral är en stad i sydvästra Florida vid Mexikanska golfen. Staden är känd för sina många kanaler och har över 600 km kanaler. I flera år har Cape Coral räknats som en av USA:s mest säkra städer med minst kriminalitet. Med ca 335 soldagar per år och grön och blomstrande natur året runt är Cape Coral ett attraktivt ställe för solsemestrar och golf fantaster. Här finns något för alla stora som små, oavsett om ni vill lägga tid på golf, shopping, vattenaktiviteter, god mat eller bara slappa på sandstranden Sanibel. 

För bilder, se vårt bildgalleri.

Hyr hus av oss i Florida, Lena & Sven
Lena & Sven hälsar er välkomna!
Se priser och boka här